Hjem » Siste nytt » Intro til Triatlon

Intro til Triatlon

postet i Siste nytt 0

Sist helg holdt primus motor- Jorunn Hauso med hjelp av Gunnar Hauso og Henning Johnsen et nybegynner kurs for triatlon og presentasjon av hva Haugesund Triathlon klubb kan tilby.

13 nysgjerrig og spente deltagere møtte opp på Trimeriet som velvillig stilte møterom og spinningsal til vår dispensasjon.

Etter en rask times gjennomgang av treningsmuligheter, var det diskusjoner om hva som skal til for å komme igang, og ikke minst finne trivsel med å trene variert. Vi var tydelig på at vi har alle nivåer i klubben med vidt forskjellige ambisjoner. HTK er og skal være for alle.

Etter praten var det på med treningstøy og rett på spinningsykkelen. Her fikk Jorunn gitt en fin innføring hvor sosialt og kjekt en spinningøkt kan være – samtidig som de fikk kjørt seg i noen heftige intervaller.

Dagen etterpå var det svømming på timeplanen. Her fikk de en god gjennomgang av grunnleggende crawlnteknikk og finne trygghet og motivasjon med å trene svømming. Flere av deltagere møtte også opp på løpetrening på tirsdagen og virker til å finne seg raskt hjemme i klubben.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til klubben og er trygg på at alle nye blir tatt imot med åpne armer av øvrige medlemmer.

Håper å se alle på startstreken 10.juni!

PS! sjekk timeplan nederst på siden for Open Water trening.

Del gjerne:
Share