Spinning på Trimeriet

Hjem » Spinning på Trimeriet

Spinning på Trimeriet

OPPSTART SPINNING PÅ TRIMERIET

Fra onsdag 2/9 startet vi opp igjen med HTK spinning fra kl 19.30 til 21.00. Dette skjer i utgangspunktet hver onsdag fremover!

Denne timen er for alle HTK medlemmer som har betalt medlemskap og treningsavgift til HTK. Du trenger med andre ord ikke være medlem på Trimereiet om du kun vil benytte deg av denne timen.

Vi ønsker likevel å oppfordre flest mulig av HTK sine medlemmer å melde seg inn på Trimeriet. Vi har følgende spesialtilbud å komme med til HTK medlemmer.

1 person – 429 pr mnd ingen binding.

Familie medlemskap: betal for 2 personer kr 858 pr mnd resten av familien (i samme husstand) går gratis. – ingen binding.

Alle får eget kort. Dere melder dere inn i resepsjonen på Trimeriet.

Medlemskap på Trimeriet via HTK, gir tilgang til hele treningsenteret og du kan trene når du selv vil. Dette er svært hyggelige priser og du kan fritt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette. Prøv 1 mnd da vel.

Htk bidrar med å ha flere spinninginstruktører på Trimeriet – minner om Mandager med Elin, Fredags morgen kl 06.30 med Espen/Gunnar og Jorunn/Sverre som byr på seg selv på Lørdag kl 08.30. Ellers har Trimereiet et stort utvalg av spinnig, styrke og saltimer utover hele uken – se selv på trimeriethaugesund.no

Trimeriet har rikelig med sprit disponibelt til oss kunder (merkelig måte å si det på) og lager nå i stand en stor spinningsal hvor det vil være svært god plass mellom syklene slik at vi alle kan trene trygt i disse pandemi tider.

Du skal selvfølgelig heller ikke her møte opp om du kan være syk. God trening

2020-10-11T22:41:47+02:00
Gå til toppen