PROGRAM SPORTSMESSE SISTE NYTT

 

Kjære publikum!

På denne siden finner du nyttig informasjon som gjør at du får en best mulig opplevelse under Haugesund Triatlon. Vi ønsker som alltid masse publikum i og rundt løypene. Utøverne setter stor pris på dine flagg og heiarop.

Haugesund Triatlon arrangeres i og rundt Haugesund Idrettspark. Adresse for arrangementshelgen er Haraldshallen, Hanne Hauglandsvei 8 (se kart nederst på siden)

Nedenfor finner du en oversikt over start- og målområdet samt områder hvor det kan være lurt å stå for å få best mulig sikt til utøverne. I Haraldshallen vil det bli en stor Sportsmesse hvor store nasjonale og lokale idrettskjeder og butikker kommer med flotte messetilbud.

Har du spørsmål eller savner noe? Ta kontakt på kontakt@htri.no

Velkommen til Haugesund Triatlon!

PARKERING

Vi henstiller de som bor i gang eller sykkelavstand til Idrettsparken om å la bilen stå hjemme denne dagen. Parkeringsmuligheter for de som behøver å komme med bil er merket med ‘P i kartet nedenfor. For å kunne parkere ved Haraldsvang skole må du kjøre inn fra Haakonsvei på sørsiden av skolen.

FASILITETER

I Haraldshallen vil det være Kafe og en stor Sportsmesse hvor store nasjonale og lokale idrettskjeder og butikker kommer med flotte messetilbud.

UTKIKKSPUNKT

I år er løpeløypen gjort om og går ikke inne på Friidrettsstadion som tidligere. For å gjøre løpeløypen mer publikumsvennlig benytter vi Hanne Hauglandsvei og Vangen som løpetrasee (se gul og oransje markering i bildet nedenfor). Her skal løperne runde to og tre ganger før de går i mål foran Deep Ocean arena.

 

 

 

 

 

Svømmearena
 

 

 

 

Løypekart for Haugesund Triatlon

publikum2