Klubbtøy

Hjem » Klubbtøy

Klubbtøy

KLUBBTØY 2020
Kjære HTK medlemmer.

Da er endelig tiden kommet. Tiden for at du kan kjøpe en forsinket julegave til deg selv. Eller forskuttere en gave til barn, samboer eller ektefelle. Eller gjøre en investering i egen helse. Den siste investeringen der kan egentlig forsvare alle tenkelige utgifter, for hva er vel egentlig mer verdt enn egen helse og trivsel.

 

 

Med andre ord, nå er det anledning å bestille nye klubbklær fra Haugesund Triatlon klubb. Klubben har jobbet over lang tid for å både få til avtaler med sponsorer, samt med produsenter slik at vi er sikret veldig godt tøy. Som nevnt på samlingen før jul så bruker vi nå samme leverandør og produsent som verdensmester Gustav Iden bruker, nemlig Santini.

Som et resultat av mye arbeid, og ikke minst velvillige sponsorer, så får vi nå veldig godt tøy til en fornuftig pris. Vi oppfordrer alle som har anledning, pluss alle dere som synes egen helse og trivsel er viktig, til å bestille klubbtøy. Vi henstiller samtlige medlemmer om å stille i klubbtøy både på treninger og i konkurranser. Spesielt fellestreninger. Det gir både en tilhørighetsfølelse, vi ser veldig bra ut, samt vi kan gi synlighet og oppmerksomhet til våre sponsorer.

Det er mange gode grunner til å henge seg på og kjøpe noen klubbklær. Spesielt er vesten et plagg som vi prioriteter, og som nærmest er et plagg som ALLE skal ha. Kostnaden er ikke stort mer enn portoen. Denne vesten koster opprinnelig veiledende kr 1099,- men selges til dere, sterkt subsidiert, for kr 149,- Da har vi i det minste en god anledning til å være helt like i mange sammenhenger. Det samme gjelder t-skjorten. Kraftig subsidiert denne også. Kjekt når vi er mange som kan se helt like ut.

Klubben vil kjøpe inn et utvalg av tøyet i forskjellige størrelser slik at det skal være mulig å bytte størrelser og få tilgang til nytt klubbtøy gjennom hele sesongen. Det er lagt ut en prøvekolleksjon hos SPINN Haugesund hvor du kan prøve ut de forskjellige modellene og størrelsene.

Gå inn på spinn.no for å komme til webshopen. Fanen for klubb kommer først frem når du har logget inn og lagt inn klubbens rabattkode. Denne skal du ha fått informasjon om på post fra klubben tidligere. Har du ikke mottatt denne eposten, ta kontakt.

2020-02-22T10:37:29+01:00
Gå til toppen